Άσηπτη Διαχείριση Βιολογικών Υγρών
Ο απαραίτητος βοηθός στο χειρουργείο, ΜΕΘ, όροφο νοσηλείας

Άσηπτη Διαχείριση Βιολογικών Υγρών

youtube

Το σύστημα Drain Star Revolution DSXr, ΔΕΝ είναι μια απλή αναρρόφηση. Είναι ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης βιολογικών υγρών (συλλογή, καταμέτρηση*, αποθήκευση, απόρριψη, αποστείρωση) που θα καλύψει τις καθημερινές ανάγκες πολυάσχολων τμημάτων του Νοσοκομείου όπως Χειρουργεία, ΜΕΘ, ορόφους νοσηλείας και με τρόπο που εξασφαλίζει την ελάχιστη έκθεση του προσωπικού και των ασθενών σε μικροβιακούς και λοιμωξιογόνους παράγοντες.

Το Nέο Drainstar Revolution

Συλλέγει σε πλήρη ασηψία και χωρίς κίνδυνο μόλυνσης, τα βιολογικά υγρά που περιέχονται σε οποιονδήποτε τύπο ασκού κατακράτησης: ασκούς συλλογής ούρων, δοχεία συλλογής οργανικών υγρών, κλπ.

Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 10’’ για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών.

Διαθέτει δυνατότητα βακτηριδιακής εξουδετέρωσης των συλλεγόμενων υγρών.

Διαθέτει δύο ξεχωριστές αντλίες για διαφορετικά σημεία συλλογής που αναρροφούν αθόρυβα, είτε συνεχόμενα είτε διακοπτόμενα, με 8 επίπεδα ταχύτητας

Διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας των αναρροφώμενων υγρών με προγραμ­ματιζόμενο alarm υπερθέρμανσης υγρών προς ασφάλεια του ασθενούς.

Είναι τροχήλατο, και μπορεί να μεταφέρεται εύκολα στα σημεία συλλογής, αλλά και στο σημείο της εκκένωσης των υγρών

Αδειάζει αυτόματα και απορρίπτει οποιοδήποτε είδος βιολογικών υγρών, χωρίς τον κίνδυνο επαφής και έκθεσης του προσωπικού σε μικρόβια. Εύκολη και ταχεία απόρριψη στο μποχούμ του χειρουργείου.

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, επιτρέποντας την εύκολη και ταχεία πρόσβαση χωρίς καλώδια σε οποιοδήποτε σημείο παραστεί ανάγκη συλλογής υγρών.

Διαθέτει ψηφιακή καταγραφή και ένδειξη ακριβείας (σε ml) του όγκου συλλογής, με μνήμη για 42 ασθενείς.

Διαθέτει ντεπόζιτο 62 λίτρων με φωτεινή ένδειξη στάθμης, επιτρέποντας την ασφαλή αποθήκευση μεγάλου όγκου υγρών, απαλάσσοντας το προσωπικό από επαναλαμβανόμενες διαδικασίες απόρριψης, απελευθερώνοντας χρόνο για άλλες εργασίες.

Διαθέτει μηχανισμό κλειστού κυκλώματος αυτόματης πλύσης και απολύμανσης του εσωτερικού του. Ταχεία σύνδεση στο μποχούμ το χειρουργείου.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος στατώ ορών πλύσεων τριών θέσεων, ανθεκτικής κατασκευής για ανάρτηση μεγάλης ποσότητας υγρών πλύσεων χωρίς να απαιτείται η συχνή αντικατάστασή τους.

Βλαχάκη 11
Αθήνα, 11525
Τηλ. 211 4037313
Fax. 210 3000744
Κιν. 6973 431956
Copyright (c) TheraLife 2015. All rights reserved.