Κρουστικά Κύματα  
Θεραπεία Κρουστικών Κυμάτων για Στυτική Δυσλειτουργία, Σύνδρομο Πυελικού Άλγους, Peyronie.

ED-1000 - Θεραπεία Στυτικής Δυσλειτουργίας, Χρονίου Πυελικού Άλγους, Peyronie

Το ED-1000 είναι ένα επαναστατικό σύστημα για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, αγγειακής αιτιολογίας. Η αγγειακή ΣΔ δημιουργείται από ανεπαρκή αρτηριακή παροχή στα σηραγγώδη σώματα του πέους, λόγω οργανικών βλαβών (πχ. στένωση αγγείων, καρδιαγγειακή νόσο, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη κα.).

Το σύστημα ED-1000 βασίζεται στις ιδιότητες που έχουν τα χαμηλής ενέργειας κρουστικά κύματα να προκαλούν νεοαγγείωση και παράπλευρη κυκλοφορία σε ισχαιμικές περιοχές.
Το σύστημα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: τροχήλατο και επιτραπέζιο-φορητό.

Κλινικό όφελος και ελπίδα σε περισσότερους ασθενείς

Οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η σταδιακή αποκατάσταση της αγγείωσης στην περιοχή, βελτιώνει σημαντικά τη στυτική λειτουργία (σκληρότητα και διάρκεια). Παρατηρήθηκε βελτίωση στη στύση σε ποσοστό πάνω από 80%. Ασθενείς που λάμβαναν φάρμακα για να πετύχουν στύση, δεν τα χρειάζονταν πλέον σε ποσοστό 60-75%, ενώ σε ασθενείς που δεν ανταποκρίνονταν στα φάρμακα, μετά τη θεραπεία με κρουστικά, τα φάρμακα έδρασαν αποτελεσματικά σε ποσοστό 70%. Οι μετρήσεις έδειξαν επίσης αύξηση της ροής του αίματος στο πέος κατά 140%.
Η εφαρμογή γίνεται εξωτερικά μέσω μιας ειδικής κεφαλής σε επαφή με το σώμα του πέους, που μεταφέρει την ενέργεια των κρουστικών κυμάτων.
Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο, είναι απλή, ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.

youtube

Άλλες εφαρμογές

Το σύστημα ED-1000 επίσης χρησιμοποιείται επίσης και για τη θεραπεία άλλων παθήσεων όπως η νόσος του Peyronie και το σύνδρομο χρονίου πυελικού άλγους.

Βλαχάκη 11
Αθήνα, 11525
Τηλ. 211 4037313
Fax. 210 3000744
Κιν. 6973 431956